Η πρώτη επίσημη εμφάνιση: Η συνθήκη των Πρεσπών είναι Εθνική τραγωδία (video)

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Μαρίας Σταυρινούδη με την Ένωση Κεντρώων ως υποψήφια Ευρωβουλευτής πραγματοποιήθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Χίου για την 25η Μαρτίου. Εκπροσωπώντας τον αντιπρόεδρο της Βουλής Μάριο Γεωργιάδη κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώων της Χίου λίγο πριν την παρέλαση και παραβρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων.

Παραχωρώντας συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr και στον Νίκο Ζερβόπουλο  η πρώην βουλευτής Νέας Δημοκρατίας μας αποκάλυψε:

Υπήρχε σειρά  επαφών με το Βασίλη Λεβέντη και προέκυψε ο ‘γάμος’. Εκείνο που με κέρδισε περισσότερο στην Ένωση Κεντρώων είναι οι σταθερές απόψεις τους για το Μακεδονικό.

Η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι το μακεδονικό ζήτημα είναι υπόθεση Εθνική. Χρειάζεται λύση από το λαό με δημοψήφισμα, και ο λαός μπορεί να την ακυρώσει. Η συνθήκη των Πρεσπών είναι μία τραγωδία για την Ελλάδα στόχος μας είναι να την ακυρώσουμε και να τιμωρήσουμε τους υπαίτιους που την ξεκίνησαν.

Εκείνο με κέντρισε  στον Βασίλη Λεβέντη ότι είναι σταθερός λόγος του, το όραμα του για το μέλλον της Ελλάδας  και η άποψη αυτή για το Μακεδονικό που ήταν αναλλοίωτη  από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ζήτημα.

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon