Συνεχίζεται το Αλαλούμ με τα δρομολόγια του SUPER RUNNER JET… Ξανά αλλαγή δρομολογίου και από Μεστά

   Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Δεν φαίνεται να έχει τέλος το αλαλούμ με τα δρομολόγια έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την αντικατάσταση του AQUA BLUE από το SUPER RUNNER JET.

Η μια αλλαγή πίσω από την άλλη και οι ταξιδιώτες να βρίσκονται στα κάγκελα… να έρχονται με καθυστερήσεις, να φεύγουν με καθυστερήσεις ή ακόμα και μια μέρα νωρίτερα. Άραγε όσο όμορφα και να περνάνε οι επισκέπτες στις διακοπές τους στο νησί, τελικά τι θα τους μείνει φεύγοντας;….

Ακόμα ένας επισκέπτης λοιπόν αναφέρει στο LimnosReport ότι η εταιρεία άλλαξε το δρομολόγιο αναχώρησης από την Λήμνο προς την Καβάλα και τον υποχρεώνει να φύγει νωρίτερα:

“Καλημέρα. Για ακόμα μια φορά όπως την περασμένη Κυριακή  με ενημέρωσαν ότι το δρομολόγιο που θα έφευγα την Κυριακή 1 Αυγούστου από Λήμνο για Καβάλα στις 08.00 το πρωί μεταφέρθηκε μια μέρα πριν, δηλαδή Σάββατο βράδυ 00,30. Αποτέλεσμα αυτού να μείνω λιγότερο στο νησί και χάνω και τα χρήματα του δωματίου που είχα πληρώσει για το Σάββατο βράδυ. Μου είπαν από το τοπικό πρακτορείο ότι λογικά θα μπει ακόμα ένα δρομολόγιο την Κυριακή όμως με επικοινωνία που είχα σήμερα ακόμα δεν έχει γίνει κάτι σχετικό. Παρακαλώ όπως ενημερωθείτε και επικοινωνήστε προκειμένου εάν μπορείτε να γίνει η τοποθέτηση ενός ακόμα δρομολογίου όπως έγινε με την προηγούμενη Κυριακή ώστε να μην χάσουμε τα χρήματα του δωματίου αλλά και να μείνουμε ουσιαστικά ακόμα μια μέρα.

Η αρχική αναχώρηση ήταν Κυριακή 08,15 το πρωί. Μπορούσα να μείνω και όλο το Σάββατο και το βράδυ του Σαββάτου ενώ τώρα θα πρέπει να φύγω από το απόγευμα Σαββάτου”

Όπως βλέπετε στο μήνυμα που έφτασε στο κινητό του η πλοιοκτήτρια εταιρεία ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει από το νησί μια μέρα νωρίτερα με ότι αυτό συνεπάγεται για τον επισκέπτη αλλά και τον ιδιόκτητη του δωματίου που διαμένει….

Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος επισκέπτης του νησιού και στο ταξίδι του προς Λήμνο από Καβάλα είχε θέμα το δρομολόγιο

 

Τα στοιχεία του επιβάτη είναι στην διάθεση του limnosreport για κάθε αρμόδιο.

ΠΗΓΗ: limnosreport.gr

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: