Εκλογές ΕΠΣΧ: Αισιοδοξία και στα δύο στρατόπεδα- Ο ρόλος του γιατρού και του ζαχαροπλάστη
Oι εκλογές της ΕΠΟ ανέδειξαν νικητή τον Θοδωρή Ζαγοράκη και για πρώτη φορά δύο Χιώτες στο εκλεγμένο ΔΣ. Σειρά εν μέσω πανδημίας παίρνουν οι τοπικές εκλογές της ΕΠΣΧ.  Οι εκλογές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου λόγω κορονοπαράτασης ενώ από τα 25 Χιώτικα σωματεία χρειάζονται 13 για να αναδειχθεί ο επικρατέστερος.

Δύο στρατόπεδα παίζουν στο προσκήνιο με τις συζητήσεις να παίζουν εκατέρωθεν ενώ οι ζυμώσεις συνεχίζονται. Οι επόμενες μέρες αναμένονται καυτές καθώς γνωστά πρόσωπα στο Χιώτικο ποδόσφαιρο δείχνουν ενδιαφέρον. Φαίνεται να έχουν στήριξη από Βορρά και Νότο αντίστοιχα.

Από την μία η τωρινή διοίκηση με τουλάχιστον δύο πρόσωπα να αποχωρούν αλλά και σταθερές αξίες από την άλλη η κίνηση που γίνεται με πρόσωπο κλειδί γυναίκα και παλιές καραβάνες. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο ζαχαροπλάστης που πατάει ανάμεσα σε δύο βάρκες αλλά και ο γνωστός γιατρός με την στάση που θα κρατήσει. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη του λογιστή και του γυμναστή στο στρατόπεδο αυτό.

Ο δρόμος είναι μακρύς και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Φωτο αρχείου

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: