Παράπονα πολιτών εν μέσω καραντίνας
Δεκάδες και ποικίλα είναι τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες σχετικά με το δελτίο τύπου του Δήμου Χίου.

 

Ο Δήμος Χίου είναι ένας εκ των λίγων Δήμων της Ελλάδας που, εν μέσω καραντίνας λόγω
της πανδημίας τού COVID-19, αφυπνίζεται και δρα υπέρ της προστασίας όλων των ευπαθών
κοινωνικών ομάδων τού νησιού.

Στην σελίδα μας έφθασαν πολλά σχόλια στην ανάρτηση μας:

Από την μία Ρομά αναφέρει: Μας έδωσαν μετά από δέκα μήνες δέκα με δεκαπέντε ευρώ αξίας τρόφιμα κάθε δέκα μήνες που μας δίνουν δεκα με δεκαπέντε ευρώ αξίας τρόφιμα με αυτό λύνουμε το πρόβλημα τις ζωής μας εμείς τα Ρόμα???

Επίσης πολίτες αναφέρουν: ΕΧΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ! ΤΟ ΔΕ ΤΕΒΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΑΛΛΑ?

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

ΠΟΛΙΤΗΣ 1

Δεν συμφωνώ και εγώ με τέτοιες συμπεριφορές όλοι είναι παιδιά του ίδιου Θεού οπότε ο άρτος διανέμεται σε όλους χωρίς διακρίσεις. Όσο για τον αν υπάρχουν Χιώτες που πεινάνε αγαπητέ φίλε και αντιδημαρχε Γιώργο αυτό θα το ψάξετε εσείς , δεν είναι δουλειά των πολιτών να κάνουν τους κοινωνικούς λειτουργούς στο λεω με αγάπη και χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλλω. Στα τόσα καλά που κάνει αυτή η Δημοτική αρχή ας βρει τρόπους με κοινωνικούς λειτουργούς να καταγράψει τέτοιου είδους προβλημάτων!!

 

ΠΟΛΙΤΗΣ 2

ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ!!! ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΤΕΒΑ? ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ? ΕΧΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ! ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΡΑΦΗ 10 ΕΥΡΩ ΚΙΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ! ΤΟ ΔΕ ΤΕΒΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙΑΛΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 15 ΕΥΡΩ?

ΠΟΛΙΤΗΣ 3

Γιατί πεινανε?Έχουμε κ Χιώτες που είναι πολυτεκνοι κ όχι μονο ,αλλά κ άνεργοι.Ψαχτε κ δώστε !

ΠΟΛΙΤΗΣ 4

Είμαι Έλληνας και Χιώτης Ρόμα και μας έδωσαν μετά από δέκα μήνες δέκα με δεκαπέντε ευρώ αξίας τρόφιμα και πριν δέκα μήνες και πάλι μας έδωσαν πάλι δέκα με δεκαπέντε ευρώ αξίας τρόφιμα κάθε δέκα μήνες που μας δίνουν δεκα με δεκαπέντε ευρώ αξίας τρόφιμα με αυτό λύνουμε το πρόβλημα τις ζωής μας εμείς τα Ρόμα??? αγαπητοί φίλοι Χιώτες που είμαστε ανάμεσα σας τόσα πολλά χρόνια να ξέρετε ότι μας δουλεύουν η πολιτική όλους μαζί και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ο ελληνικός λαός όλοι μαζί και όχι εναντίον ο ένας τον άλλον δηλαδή η σύνταξης που έκοψαν τον ναυτικόν και σε όλους τους συνταξιούχους τους έχουν κόψει το 50% τα τελευταία 7 χρόνια μήπως τα έκοψαν τα Ρόμα? Η οι πολιτικοί που μας κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Πατεριμός επεσήμανε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να πάρει κάποιος επίδομα η βοήθεια από το Ελληνικό κράτος ενώ προέτρεψε όσοι αμφιβάλλουν για την ποιότητα των προϊόντων να τα φωτογραφήσουν ή να μιλήσουν με στοιχεία.

Φωτο αρχειου

 Please follow and like us: