Πότε θα γίνει το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων
Με βάση τις μέχρι στιγμής συζητήσεις, η 1η Φεβρουάριου είναι ο ορίζοντας για την επόμενη φάση, με κυρίαρχη προτεραιότητα να λειτουργήσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Συγκεκριμένα, έχει τεθεί οριστικά εκτός κάδρου το σενάριο επαναφοράς μόνο της Γ’ Λυκείου στις 25 Ιανουάριου και σε δεύτερο στάδιο των υπόλοιπων τάξεων, αφού επιδιώκεται η ταυτόχρονη εκκίνηση για όλες τις τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει ότι το Μαξίμου θα περιμένει το σινιάλο της επιστημονικής επιτροπής προσεχώς, ωστόσο είναι σίγουρο ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και οι ειδικοί θα θέλουν προηγουμένως να έχουν μια πρώτη ασφαλή αποτίμηση και από τη λειτουργία της αγοράς, πράγμα αδύνατον στο τέλος αυτής της εβδομάδας.θέματα ασφάλειας πια και Πολιτικής Προστασίας και σε καθημερινή βάση.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ ”

Δύο είναι οι πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα : είτε την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου είτε την επόμενη εβδομάδα, 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το άνοιγμα την ερχόμενη Δευτέρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς δεν θα έχουν παρέλθει οι δύο εβδομάδες ώστε να δούμε τα αποτελέσματα του ανοίγματος της αγοράς. Αυτή άλλωστε, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν εντός της κυβέρνησης, είναι και η επικρατούσα άποψη.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥPlease follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: