Συνεδρίαση ΣΑΣ: Η Attica ένα βήμα πριν την καταστροφή- Τι απαντά η Attica


Πραγματοποιείται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Χίου η συνεδρίαση του σας τους το Συγκοινωνιών ακτοπλοϊκών συμβούλιο ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση των τοπικών φορέων για τα ακριβά εισιτήρια την αξιοποίηση του λιμένος των Μεστών καθώς και του υπάρχοντος λιμανιού της Χίου.


Παρέμβαση έκανε ο υπεύθυνος της Sea Jet κ Ηλιόπουλος ο οποίος από τη μία έκανε λόγο για μονοπωλιακές καταστάσεις και από την άλλη αναφέρθηκε στην Attica group την εταιρεία που συνδέει τη Χίο με τον Πειραιά και αναμένοντας τα νούμερα του 2018 που θα είναι αρνητικά ένα βήμα πριν την καταστροφή. Επίσης η εταιρία του είναι διαθέσιμη να βάλει πλοίο στη γραμμή και από Χίο και από Μεστά αρκεί να δει ανταπόκριση. Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Θεοδωράτος εκπρόσωπος της Attica group ο οποίος δήλωσε: Όσον αφορά το πλοίο Διαγόρας που αναφέρθηκαν οι προλαλήσαντες ότι είναι παλιό μίλησε ότι είναι άξιοπλοο και με το οποίο χθες ταξίδεψε ολο το ΣΑΣ. Η τιμολογιακή πολιτική της Blue Star δεν είχε αυξηθεί και είπε ότι εφόσον βρεθεί και δεύτερος ‘συνάδελφος’ στη γραμμή είναι αναγκασμένη και εταιρεία βάσει της συμφωνίας να μειώσει τα δρομολόγιά της.


Αυτή τη στιγμή η εταιρεία κράτησε τα δρομολόγια των 2 εταιριών Hellenic,Blue Star της το χειμώνα αφού βάσει την επιτροπής ανταγωνισμού όφειλε να το κάνει ωστόσο η κίνηση είναι πεσμένη. Αναφέρθηκε για τα αποτελέσματα 2018 του Ομίλου που καταγράφουν σημαντική άνοδο και σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας.Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε στα πρόθυρα καταστροφής

 

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: