Ντελαπάρισε ΙΧ στην Μούτσαινα & Σούζες κι Άγιος ο Θεός!
Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα χθες στον Βροντάδο αφού σε λίγα λεπτά είχαμε ατυχήμα ενώ εντοπίστηκαν μηχανάκια να κάνουν σούζες. Στον παραλιακό στην Μουτσαίνα αναποδογύρισε ΙΧ ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Ο Χιώτης μαραθονοδρόμος Κυριάκος Συμιριώτης που αθλούνταν στην περιοχή αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του:

Αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο χθες μπροστά στη στάση λεωφορείου απέναντι από τη Μούτσαινα, που σύμφωνα με αυτόπτη μαρτυρά ο οδηγός “ψιλο”έτρεχε. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχα περάσει από το σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα θα περίμεναν εκεί παιδιά τα οποία θα σχόλαγαν από το σχολείο, που κάποιες φορές μερικοί στέκονται και μες τον δρόμο.
Λίγο αργότερα σε άλλο δρόμο βλέπω δύο παιδιά σε μηχανάκι γυρνώντας από το σχολείο να κάνουν αλλεπάλληλες σούζες. Ο οδηγός με κράνος, ο συνεπιβάτης ΧΩΡΊΣ κράνος που το ΔΙΚΌ ΤΟΥ κεφάλι θα χτυπούσε στην άσφαλτο σε περίπτωση παραμικρού λάθους.
Δευτερόλεπτα αργότερα στον ίδιο δρόμο μηχανή κατεβαίνει κάνοντας προσπέραση με σούζα σε κοπέλα με μηχανάκι, καθώς εγώ ανέβαινα.
Είναι περιστατικά που επειδή τελικά δεν χάθηκε ζωή, που επειδή τελικά δεν κινδύνεψε ζωή, στο τέλος της ημέρας τα αφήνουμε να προσπεράσουν. Στον επόμενο νεκρό όμως θα λέμε ΠΆΛΙ ότι είναι άδικο να χάνονται έτσι στον δρόμο ανθρώπινες ζωές. Θα λέμε ΠΆΛΙ ότι είναι κρίμα. Θα λέμε ΠΆΛΙ ότι κάτι πρέπει να γίνει. Τότε όμως θα είναι αργά…

 Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: