Συντονιστική: Ούτε στο Θόλος ούτε πουθενά στρατόπεδα-Όλοι στον αγώνα !
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου , μπροστά στην επιμονή της κυβέρνησης να επιβάλλει την πολιτική του εγκλωβισμού στα νησιά μας ,  εχοντας επιλέξει αυτή τη φορά το Θόλος , μετά και την απαράδεκτη εγκριτική απόφαση του ΚΑΣ για την περιοχή , στηρίζει τον αγώνα που έχουν προκηρύξει τα τοπικά συμβούλια  της Συκιαδας – Λαγκάδας και του Βρονταδου.
Με τη σειρά της προτρέπει όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις που έχουν ανακοινωσει τα τοπικά συμβούλια για το Σάββατο 27 Φλεβάρη .
Συγκεκριμένα να μετέχουν στη συγκέντρωση  στη διασταύρωση στο Θόλος το Σάββατο στις 9:00πμ και στο συμβολικό κλείσιμο του δρόμου και στην αυτοκινητοπομπή προς τη χώρα που θα ακολουθήσει με εκκίνηση 10:30 πμ από το Θόλος .
Η πορεία θα είναι η ίδια με την προηγούμενη φορά , με οσους δεν ανέβουν στο Θόλος να χρησιμοποιούν παράδρομους στο Βροντάδο και πόλη για να την ακολουθήσουν .
Μην ξεχνάτε ότι συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εισβολη των κυβερνητικών ΜΑΤ στο νησί μας .
Μην ξεχνάτε το σύνθημα που αγκαλιάζουμε όλοι:
Ούτε στο Θόλος ούτε πουθενά στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν θέλουν τα νησιά .
Στέλνουμε μήνυμα από τη Χίο , τη Μυτιλήνη που κινητοποιούνται την Κυριακή για τους ιδιους με εμάς λόγους , ότι αυτή η πολιτική δεν θα περάσει !
Όλοι και όλες στον αγώνα !Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: