Ελ. Μπλάτζιος: Καταλληλότερη θέση για τη δομή το Θόλος- Τι είπε για την ατιμωρησία των ΜΑΤ & τους γαλάζιους που απέχουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Την πρώτη του επίσημη συνέντευξη έδωσε ο νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ελ. Μπλάτζιος στα Χιώτικα ΜΜΕ.

Σε σχετικές ερωτήσεις αναφέρθηκε στην προσπάθεια του νέου ΔΣ να ενώσει την Νέα Δημοκρατία και να επαναφέρει τα στελέχη που έχουν αποχωρήσει από τους κύκλους της. όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε στη νέα δομή με τον Πρόεδρο να δηλώνει πως αυτή τη στιγμή καταλληλότερη θέση και πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης είναι να γίνει στο Θόλος, που έρχεται σε αντίθεση με τις αποφάσεις του Περιφερειακού , Δημοτικού συμβουλίου αλλά και των κατοίκων της Χίου που αναφέρουν ρητά ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΟΛΟΣ. Επίσης είναι σύμφωνος  να κλείσει η ΒΙΑΛ. Για τα μεγάλα έργα της Χίου αεροδρόμιο, Κόρης Γεφύρι τόνισε ότι προχωράνε ενώ αναφέρθηκε και στο μειωμένο ΦΠΑ.

Μίλησε για διαβούλευση από τον κ. Μηταράκη για την τοποθεσία που δεν πήρε απάντηση για τη θέση, ωστόσο αφού υπάρχει ο δημόσιος χώρος του Θόλος θα προχωρήσει εκεί. Η Κυβερνητική πολιτική δεν ταυτίζεται με τις αποφάσεις των τοπικών Αρχών. Όσο αφορά για την ατιμωρησία των ΜΑΤ στα επεισόδια του Φεβρουαρίου του 2020, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.  Όσον αφορά την σύγκρουση σε διαφωνία για το Θόλος μεταξύ κατοίκων και Κυβέρνησης δεν πήρε ξεκάθαρη θέση αν θα είναι με την μεριά των Χιωτών ή της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: