Χίος μπροστά: Ερασιτεχνισμοί και λαϊκισμός δεν φέρνουν τουρίστες
Ερασιτεχνισμοί και λαϊκισμός δεν φέρνουν τουρίστες.

 

Τηλεδιάσκεψη για τουριστική προβολή της Χίου και των άλλων νησιών του Βορείου Αιγαίου που πλήττονται από το μεταναστευτικό πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Ιουλίου και ενώ η χώρα προσπαθεί από τις αρχές Μαΐου να επανέλθει από το πρώτο κύμα του κορονοϊού.

Εύλογα δημιουργούνται ερωτήματα:

Πότε θα εξελιχθεί η καμπάνια; Θα αφορά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο; (Γιατί αν μη τι άλλο η Χίος χειμερινός προορισμός δεν είναι). Σε ποιες αγορές θα απευθύνεται και πώς αυτές έχουν επιλεγεί;

Ο κ. Δήμαρχος όταν ήταν η περίοδος του προγραμματισμού μας παρουσίασε σαν μελέτη για τον τουρισμό ένα αντίγραφο από την περιφέρεια Κρήτης!

Σήμερα εκτός από το να κάνει τον αβανταδόρο του κ Μηταράκη τι άλλο έχει να παρουσιάσει για τον τουρισμό; Τις βρώμικες παραλίες; Τους ναυαγοσώστες που κόστισαν 160.000 Ευρώ και ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί;

Αποτελεί καμπάνια για τα νησιά, ή είναι το πρώτο μέρος συνολικής εκστρατείας του ΕΟΤ με αναφορά στα νησιά που πλήττονται από το μεταναστευτικό και μας παρουσιάζεται ως «ειδική προβολή»;

Ο Υπουργός των Ματ αν επιθυμεί να συμβάλλει στην τουριστική προβολή ας αποσυμφορήσει άμεσα τη Χίο από τους χιλιάδες μετανάστες που εγκλωβίζει εδώ επιχειρώντας να βάλει στη συζήτηση τη δημιουργία και ΝΕΑΣ δομής τύπου  ΠΡΟΚΕΚΑ αντί να κλείσει τη ΒΙΑΛ υλοποιώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και οι δυο αν επιθυμούν «τουριστική προβολή» ας διαθέσουν το ποσό που θα δαπανηθεί στον φορέα τουρισμού να προχωρήσει στις μελέτες και την προβολή που απαιτείται.

Με ερασιτεχνισμούς και λαϊκισμό δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα και του τουρισμού στη Χίο. Ας το αντιληφθούν επιτέλους οι συνεργάτες Δήμαρχος και Βουλευτής.

ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Please follow and like us:
fb-share-icon