Σπουδαία διάκριση για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου από την Ελληνική Ακαδημία

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Μια ακόμα σημαντική διάκριση  προστίθεται στη συλλογή της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Στο Ζάππειο στον θεσμό του Greek Marketing Academy (ΕΛΑΜ) βραβεύτηκε ο  Πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος που δήλωσε :

Από την χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο,  του Greek Marketing Academy – Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ)  απομονώνω τα λόγια του Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κου Γεωργίου Μπάλτα.

“Τα προϊόντα μας δεν είναι το  αποτέλεσμα και το αίτιο οικονομικών και μόνο συναλλαγών. Τα προϊόντα μας είναι ο εμπορικός μας Πολιτισμός κι ως τέτοια πρέπει να τα εξελίσουμε.

Πέρα από πολιτικές απόψεις, μικροσυμφέροντα και προκαταλήψεις, πάνω απ όλους και απ όλα μπαίνει η Πατρίδα, τα υπόλοιπα έπονται”Ένα βραβείο Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που μοχθούν είτε στο χωράφι είτε στο γραφείο είτε στο εργοστάσιο, για να φέρουμε τον Συνεταιρισμό σε αυτό το επίπεδο.

Μπράβο σε όλους μας!!

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ακούγεται πλέον και εκτός Χίου με το παραγωγικό και οικονομικό στίγμα της να είναι εξαιρετικόPlease follow and like us:
fb-share-icon