ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 18:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

Μια διαφορετική εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Χίου, μιας και στο πρώτο της μέρος θα πραγματοποιήσει ιστορική αναδρομή των 30 χρόνων ζωής και δράσης του Σωματείου μας. Θα τιμηθούν τα ιδρυτικά μέλη του και σε απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Θέλοντας να δείξουμε και μ’ αυτόν τον τρόπο την ανάγκη της οργανωμένης πάλης των εργαζομένων μέσα από σωματεία εργατών (μιας και αυτό είναι ένα ακόμα θέμα στις μέρες μας, το ποιους αναγνωρίζουν τελικά σαν συναδέλφους) όσο δύσκολες και να είναι οι  εποχές.

Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει η εκλογοαπολογιστική με την εισήγηση του απερχόμενου ΔΣ – προγραμματισμό δράσης, τον οικονομικό απολογισμό και στο τέλος θα ψηφιστεί η εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές που η πρόταση προς το σώμα θα είναι να πραγματοποιηθούν στις 17, 18 και 21 Σεπτέμβρη 2020.

Το Σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους μας σε κάθε χώρο δουλειάς, αναδεικνύοντας από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία και το lock down δεν σταματήσαμε τη δράση μας. Σταθήκαμε στο πλευρό των συναδέλφων στα supermarket αναδεικνύοντας την ανάγκη να παρθούν μέτρα προστασίας, να δοθούν άδειες στις ευπαθείς ομάδες και σε  όσους έχουν ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους, να γίνουν προσλήψεις προσωπικού μιας και η εντατικοποίηση είχε βαρέσει κόκκινο. Την ίδια ώρα που οι επιχειρήσεις των supermarket μετρούσαν δισεκατομμύρια, οι συνάδελφοι έμεναν στα ίδια και χειρότερα.

Καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν μαζικά το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου, συμμετέχοντας μαζικά στις διαδικασίες της εκλογοαπολοστικής συνέλευσης και στις εκλογές.

Τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν αυστηρά.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω covid 19, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική.Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: