Η πρόταση που μου έγινε είναι γελοία- Ευχαριστώ τον κόσμο (βίντεο)


Πλήθος ανώνυμων Χιωτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα-συγκέντρωση έξω από την Alpha Bank ενάντια στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παλήου. Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χίου  κ. Σταμάτη Κάρμαντζη συνάντησε την διευθύντρια της Τράπεζας ζητώντας έναν υγιή διακανονισμό του χρέους του Γιάννη Παλήου.

Δείτε δηλώσεις του Γιάννη Παλήου για την έκβαση της σημερινής συγκέντρωσης με την ‘γελοία’ πρόταση που του έγινε από την εισπρακτική εταιρεία ευχαριστώντας τον κόσμο που προσήλθε και του Βασίλη Παππά Προέδρου του ΟΕΒΕ Χίου.

 

Δείτε το κάλεσμα:

“Χιώτες, Χιώτισσες,

 

Στις 7 Νοεμβρίου 2019 είναι προγραμματισμένη η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας του συμπολίτη μας Γιάννη Παληού από την τράπεζα Alpha Bank.

Η τράπεζα με μια αβάσταχτη συμφωνία δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Μόνος δρόμος, να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν τα σπίτια μας, να κόψουν το φαΐ το δικό μας και των παιδιών μας! Σήμερα είναι ο Γ. Παληός, αύριο χιλιάδες άλλοι.

Καλούμε όλους και όλες σε αγώνα για να σταματήσει η κατάσχεση του Γιάννη Παληού  την Πέμπτη 31/10, με συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας  στο κατάστημα της Alpha στην Απλωταριά, στις 11:00πμ.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, την Πέμπτη 7/11, με παρουσία αντιπροσωπείας από τη Χίο στη Μυτιλήνη.

Βιοτέχνες, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, νεολαία, εργαζόμενοι, άνεργοι, συγγενείς και φίλοι του Γ. Παληού, υψώνουνε φωνή συμπαράστασης και αντίστασης για την προστασία της πρώτης κατοικίας του Γιάννη. Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που υπέγραψαν το ψήφισμα συμπαράστασης να βρίσκονται εκεί!

Καλούμε το Σύλλογο των Εμπόρων (ΟΕΒΕ), τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων και των Επαγγελματοβιοτεχνών, το Εργατικό Κέντρο Χίου, το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, όλους τους φορείς του νησιού να πάρουν θέση και να συμπαρασταθούν με τις αποφάσεις και τη συμμετοχή τους.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε όπως έδειξαν και πρόσφατες ανάλογες κινητοποιήσεις. Φρένο στους πλειστηριασμούς! Η κατοικία είναι δικαίωμα!

Από την Επιτροπή Αγώνα Χίου

ενάντια στους πλειστηριασμούς:

Γιάννης Παληός

Βασίλης Παππάς

Σιδερής Χαλλιορής

Δέσποινα Νεαμονίτη

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: