Οι Τούρκοι επιμένουν Χιώτικα- Με πληρότητες της τάξης του 50% στα καταλύματα


Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται η Χίος ενόψει των Χριστουγέννων. Είναι χαρακτηριστικό οι πληρότητες των ξενοδοχείων μας που κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα.

Η Chiosn.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή του ξενοδοχείου Chandris  κ. Γιάννη Νέο όπου μας τόνισε ότι οι κρατήσεις εμφανίζουν 40% για τα Χριστούγεννα και 60% για την Πρωτοχρονιά.

Την δικιά του αισιόδοξη νότα μας έδωσε ο Διευθυντής του Erytha και Γ.Γ. του νεοσύστατου φορέα τουρισμού κ. Γιάννης Συράκης μας δήλωσε: στο ξενοδοχείο μας έχουμε πληρότητα της τάξεως του 60% για τις γιορτές. Ειδικά από Έλληνες οι κρατήσεις είναι ελάχιστες και η επισκεψιμότητα είναι περιορισμένη. Μόνο η Τούρκικη αγορά δηλώνει την στήριξη της στη Χίο την περίοδο των εορτών. Προσφάτως ως νεοσύστατος φορέας τουρισμού δώσαμε δυναμικό Χιώτικο παρών στη τουριστική έκθεση της Σμύρνης. Προωθήθηκε  η Χίος ενώ οι ξενοδόχοι δίνουν όσο το δυνατό χαμηλές τιμές ώστε η Χίος να είναι προσφιλής προορισμός για τους γείτονες καθόλη την διάρκεια του έτους. Θρησκευτικός, ενναλακτικός συνεδριακός είναι οι τομείς του τουρισμού που μπορεί να προσφέρει η Χίος εκτός του καλοκαιριού.




Please follow and like us:
fb-share-icon