14 ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Δεκατέσσερις ακόμη υποψήφιους -10 άνδρες και 4 γυναίκες- ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣυμμαΧίας Αξιών». Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται έμπειροι αυτοδιοικητικοί, αλλά και νέοι στο χώρο, με διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν για να φτάσει η Χίος εκεί που της αξίζει.

 

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι με αλφαβητική σειρά:

 

Αργυρώ (Ηρώ) Αναστασάκη Μεννή

Εκπαιδευτικός. Απόφοιτος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης. Διορίστηκε το έτος 1999 ως δασκάλα υπηρετεί μέχρι σήμερα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου με οργανική θέση.

 

Κυριάκος Αφενδούλης

Υποστράτηγος ε.α Ελληνικής Αστυνομίας, Τέως Αστυνομικός Διευθυντής Χίου. Υπηρέτησε ως Διοικητής στην Τροχαία Χίου και ως Αστυνομικός Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου. Υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών Υπαλλήλων Β. Αιγαίου  και μέλος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομιικών (Ι.Ρ.Α). Από το 2014 έως σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χίου.

 

Μιχάλης Καπίρης

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ. Διετέλεσε τρεις φορές Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρδαμύλων και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήταν μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Πολιτιστικών Συλλόγων και Εργασιακών Σωματείων.

 

Μπάμπης Κοιλιάρης

Ζωγράφος. Διδάσκει σε 10 τμήματα παιδιών και ενηλίκων. Γράφει θεατρικά κείμενα και ιστορίες. Είναι πρώην Δημοτικός υπάλληλος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Δημοτικής Πινακοθήκης.

 

Σταμάτης Κουμής

Οικοδόμος που δραστηριοποιείται στη Χίο από το 1996. Είναι Ταμίας στο Σωματείο Οικοδόμων από το 2016.

 

Πέτρος Λάρδας

Υπάλληλος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου. Πιστοποιημένος σύμβουλος life coatching. Σπουδάζει  Θεραπευτική – Συμβουλευτική στο DEI College. Το 2016 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα.

 

Μαρία Μονιούδη

Σπούδασε σε Καλλιτεχνική Σχολή, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε πάνω από μία εικοσαετία ως στέλεχος ναυτιλιακού γραφείου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Χίου.

 

Νίκος Νύκτας

Εργάζεται ως καθηγητής Οικονομικών στο ΕΠΑ.Λ Βροντάδου. Συμμετέχει στα κοινά από το 1990 και υπηρέτησε κατά διαστήματα ως Αντινομάρχης και Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης και Χίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών της Δ.Ε. Παιδείας και του ΝΟ.ΣΑ.ΜΑ.Χ. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, του Ομηρείου, της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης και της Προμηθευτικής.

 

Αφροδίτη Παπαμιχαλάκη Στουπά

Ιδιωτική Υπάλληλος. Έχει εργαστεί 10 χρόνια στο Δήμο Χίου και στη Νομαρχία με συμβάσεις σε νευραλγικούς τομείς.

 

Γιάννης Παπαδόπουλος

ΕκπαιδευτικόςΑπόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης του Τμήματος Μαθηματικών. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στη δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση.

 

Αγγελική Παπαντωνάκη

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Αστικό Δίκαιο με ειδίκευση στα προσωπικά δεδομένα. Από το 2014 εργάζεται ως δικηγόρος στη Χίο. Από το 2016 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΛΠΟΧ “Λέων Αλλάτιος”.

 

Παντελής Στεφάνου

Γιατρός αναισθησιολόγος. Εργάζεται στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο και είναι επιστημονικός υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Ιατρείου Πόνου. Έχει πολύχρονη συμμετοχή στα κοινά ως Αντινομάρχης Χίου, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Χίου. Έχει ιδρύσει την Ένωση Καταναλωτών και την Αγορά του Παραγωγού.

 

Κώστας Τζούμας

Ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, του καφέ και τουρισμού εδώ και 28 χρόνια. Την περίοδο 2014-2019 εκλέχτηκα τοπικός σύμβουλος στο Βροντάδο.

 

Παναγιώτης Φλάμος

Ενεργεία στρατιωτικός και ιδρυτικό μέλος του Δ.Σ «ΦΙΛΟΙ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥΣΙΑΚΩΝ ΕΘΙΜΩΝ». Ως μέλος του Δ.Σ. συμβάλλει στην προσπάθεια για τη διατήρηση των εθίμων του τόπου μας.

 

 

 

Please follow and like us:
fb-share-icon