Κι άλλο τροχαίο στην πόλη: Αναγκαία η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΑκόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο πρωί στην πόλη της Χίου με τραυματισμό :

Αναγκαία η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας και Οινοποίωνος στη Χίο

Με την παρούσα ανάρτηση των Μαστιχωρούσικων Νέων επιθυμώ να μεταφέρω τον προβληματισμό μου αλλά και πολλών κατοίκων της περιοχής καθώς η αύξηση της κυκλοφοριακής κίνησης σε συνδυασμό με την μη ύπαρξη φωτεινού σηματοδότη στην διασταύρωση της οδού Δημοκρατίας με την Οινοποίωνος, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα από τα πολλά που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο, ευτυχώς αυτή τη φορά με τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του μοτοποδηλάτου που έπεσε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο που παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ο οδηγός του μοτοποδηλάτου με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που έγινε χθες Σάββατο.

Η σήμανση του stop στην οδό Δημοκρατίας πολλοί οδηγοί την αγνοούν νομίζοντας πως έχουν προτεραιότητα μιας και διασχίζουν μονόδρομο . Επίσης πολλά τροχαία προκαλούνται γιατί δεν υπάρχει ορατότητα και ο οδηγός που διασχίζει την οδό Δημοκρατίας βγαίνει λίγο πιο μπροστά να δει αν έρχεται όχημα ώστε να διασχίσει και λόγω των σταθμευμένων αυτοκινήτων, το όχημα που διασχίζει την οδό Οινοποίωνος προσκρούει στο όχημα που παραβίασε το stop.

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να τοποθετήσουν φανάρι στη συγκεκριμένη διασταύρωση στην οποία στο παρελθόν έχουν γίνει πολλά ατυχήματα και δεν θρηνήσαμε θύματα.

Απευθύνομαι λοιπόν σε όποιον έχει την αρμοδιότητα να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την ανησυχία μου και να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας των οδηγών.

Μιχάλης Γ. Κανάριος

Εκδότης των Μαστιχοχωρούσικων Νέων

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon