Γέμισαν τo ‘Tσάκος’ για την Χιόνη- Ευχαριστήριο

Στο Ίδρυμα Τσάκος, το απόγευμα του Σαββάτου , παρουσιάστηκε το παραμύθι “Η Χιόνη ζει στο Κάστρο της Χίου” της Πόπη Ποριώτη. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Μαριέττα  Παππά, με εισηγητές την Ντέπη Στουπάκη, τον Μπάμπη Σαχτούρη, την Βάσω Κριτάκη και την Αναστασία Μπάστα στην κεντρική παρουσίαση του βιβλίου.

Την παρουσίαση χαιρέτησαν αιρετοί του νησιού μας, ανάμεσα τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου και Περιφερειακός Σύμβουλος, Παντελής Μπουγδάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Πυργίου, Κώστας Παπαδόπουλος.

Η συγγραφέας Πόπη Ποριώτη ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες και συντονιστές του βιβλίου, ευχαριστώντας ξεχωριστά τα παιδιά, που όπως η ίδια δήλωσε είναι η πηγή έμπνευσης της σε ότι γράφει.

Ο σύζυγος της Πόπης Ποριώτη δημοσιογράφος Δημήτρης Μυωτέρης δήλωσε:

Η σύζυγος μου Πόπη Ποριώτη και εγώ, ευχαριστούμε με την καρδιά μας όλους εσάς οι οποίοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωση της παρουσίασης του πρώτου βιβλίου της με τίτλο “Η Χιόνη ζει στο κάστρο της Χίου” στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκος

την Περιφερειακή Ενότητα Χίου για την συμβολή στην έκδοση και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π. Μπουγδάνο

Την κα Μαριέττα Παππά που δέχτηκε με χαρά το ρόλο της συντονίστριας,που υποστήριξε εξαιρετικά, την Ντεπη Στουπακη και τον Μπάμπη Σαχτούρη για την υπέροχη θεατρική αφήγηση των κειμένων,την Σοφη Κωττη για την μουσική επιμέλεια, την Βάσω Κριτακη για την από καρδιάς κατάθεση, την Αναστασία Κατσικογιάννη Μπάστα για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα για αυτό το παραμύθι ( και είναι πολλά) τον εκδοτικό οίκο Σμυρνιωτακη που με εμπιστεύτηκε, τη Δέσποινα Καλαγκια για την εικονογράφηση και την αγαστη συνεργασία μας, το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος για την παραχώρηση του πανέμορφου χώρου του και τις ακόλουθες τοπικές επιχειρήσεις :

 

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ΜΟΥΖΑΛΙΚΟ, για την φιλοξενία των προσκεκλημένων από την Αθήνα, το φούρνο ΒΕΝΕΤΗ, την ποτοποιία Τετερη, τους χυμούς Κάμπος, το mastiha shop για τις καραμέλες των παιδιών, το hastang cafe που πρόσφερε τα ρόφηματα και το ζαχαροπλαστείο sweeties.

Τέλος ευχαριστώ τους παρευρισκόμενους για την τιμή που μου έκαναν και την αγάπη που εισπράξαμε από όλους!

Όλοι μας πρόσφεραν απλόχερα τα καλούδια της καρδιάς τους και μας στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι στο οποίο οδηγεί για πρώτη φορά το πνευματικό της παιδί η σύζυγος μου Πόπη Ποριώτη. Να είσαστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

 

Please follow and like us:
Αρέσει σε %d bloggers: