Τερματισμός με Χιώτικα χρώματα στην Ονειρούπολη


Πριν από λίγο τερμάτισε ο Διονύσης Παναγόπουλος στον αγώνα 10χιλ. με την φανέλα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας Chiosin.gr στην Δράμα.

Με άρωμα Χριστουγέννων και με την αύρα της Ονειρούπολης, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, η Δράμα υποδέχθηκε  για 13η χρονιά το μεγάλο δρομικό γεγονός της, τα Βαλδίρκεια 2019. Ο μεγαλύτερος ασφάλτινος αγώνας δρόμου του Νομού Δράμας σε όγκο συμμετοχών (Αγώνας Δρόμου 10.000μ. και παράλληλοι αγώνες δρόμου 5.000μ. – 1.000μ. Δημοτικών σχολείων και 300μ. ΑΜΕΑ).

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους κλασικού αθλητισμού της πόλης, ΣΚΑ Δράμας, Πολυνίκη Δράμας και Α.Ο. Δράμας και την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας “Drama Runners’’, της ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας και του Δήμου Δράμας.

Ο αγώνας δρόμου της πόλης της Δράμας εις μνήμη του αθλητή και καθηγητή φυσικής αγωγής Νικόλαου Βαλδίρκα αποτελεί πλέον έναν αγώνα σημείο αναφοράς, τόσο για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω και της παράλληλης διεξαγωγής του με την Ονειρούπολη Δράμας.
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *