Στον ‘αέρα’ και 2ο ψήφισμα! Καταγγελία για αντι-συντονιστική


Νέο ψήφισμα με τίτλο ‘Μεταφορά του ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, μακριά από κατοικημένες περιοχές’ στην ίδια ιστοσελίδα δημιουργίας ψηφισμάτων προέκυψε από την νεοσυσταθείσα ομάδα Συντονιστική Επιτροπή αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου και έχει ξεπεράσει τις 600 υπογραφές.

Το αρχικό ψήφισμα με τίτλο“S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” SOS FOR THE NORTHEASTERN AEGEAN ISLANDS της Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων της Χίου είναι σε εξέλιξη και έχει ξεπεράσει τις 1300 υπογραφές.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα Συντονιστική Επιτροπή αιρετών και κατοίκων για την πρόοδο της Χίου αριθμεί λιγότερα από 30 μέλη ενώ η Συντονιστική Επιτροπή αιρετών και κατοίκων της Χίου αριθμεί πάνω από 2700 μέλη.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και κατοίκων της Χίου  καταγγέλλει σε ανακοίνωση της το δεύτερο ψήφισμα και παράλληλα, εξαπολύει επίθεση στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη

Η ανακοίνωση:

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΤ-ΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΧΙΟ…
Η γελειότητα με την οποία αντιμετωπίζει το τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού στη Χίο ο “Χιώτης” υπουργός των 700 εκατομμυρίων Ευρώ ακολουθείται πιστά από τα εκ Χίου και Αθηνών φερέφωνα του… Πρόσφατα δημιουργήματα τους μια κάλπικη σελίδα με όνομα σχεδόν ίδιο με το δικό μας αλλά και ενός αντι-ψηφίσματος στο avaaz με προφανείς σκοπούς την δημιουργία σύγχυσης αλλά και διχασμού! Τελικό αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά η γελοιοποίηση τους στα μάτια του κόσμου ! Καλούμε τους Χιώτες και τις Χιώτισσες να μην πέφτουν θύματα της εξαπάτησης που μοναδικό στόχο έχει να ξοδευτούν τα εκατομμύρια της Ε.Ε για να γίνουν τα νησιά μας φυλακές. Χτες επέλεξαν το 17 σήμερα το Κοντάρι αύριο το στρατόπεδο στο Καμπί στον Αη Γιώργη το Συκούση, την Καλαμωτή και σε όλη τη Χίο…

 
Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: