Ο Κώστας Μουτζούρης έκανε τη διαφορά για την προβολή των ακριτικών νησιών

 

Ο Κώστας Μουτζούρης σε ρόλο Υπουργού τουρισμού.

Γιατί να μην δούμε τον Κώστα Μουτζούρη Υπουργό τουρισμού; Μήπως να το τολμήσει ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης;

Την ώρα που η προβολή της χώρας και ειδικότερα των νησιών μας στο εξωτερικό και στο εσωτερικό είναι στα φόρτε της από το αρμόδιο υπουργείο και οι άνθρωποι του τουρισμού περιμένουν εναγωνίως την δική τους Ανάσταση ,  ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αντί να ψάχνει πρωτότυπα σλόγκαν και παραδεισένιες παραλίες όργωσε από άκρη σε άκρη τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Μάλιστα  έβαλε να του συγκεντρώσουν σε μία συλλογή τα ωραιότερα σημεία και έφτιαξε έξι βιντεάκια  με γεύση Αιγαίου. Παρά την δύσκολη εποχή που ζούμε η παρουσίαση στην Μυτιλήνη της καμπάνιας «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Μέσα στα ολιγόλεπτα βίντεο αναδείχθηκαν τα νησιά μας η Λέσβος, η Λήμνος , η Χίος, η Σάμος και η Ικαρία με τον ιδανικότερο τρόπο. Οι πινελιές από τα νησιά ταξιδεύουν και δίνουν το στίγμα με τις ομορφιές των νησιών της Περιφέρειας μέσα και έξω από τα Ελληνικά σύνορα.

Στο πλευρό του  ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Μεταφορών κ. Ν.Νύκτας, και ο Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα τουρισμού κ. Γ.Τζιάλας με το ‘βαρύ’ βιογραφικό  , πρ. Γ.Γ Τουρισμού επί θητείας της Έλενας Κουντουρά που πρόσφατα ανέλαβε το ρόλο του εμπειρογνωμόνων στο παγκόσμιο οργανισμό τουρισμού και που έχουν την δική τους σημαντική συμβολή, ενισχύοντας κατα πολύ τις όποιες προσπάθειες για την προβολή των νησιών του Β. Αιγαίου.

Η απήχηση της κίνησης αυτής βρίσκει αποδέκτες και ο  κ. Κώστας Μουτζούρης αναγνωρίζεται και εκτός Περιφέρειας για το έργο του. Η πρόκληση είναι μπροστά μας και αναμένουμε τα αποτελέσματα.

Οι εμπλεκόμενοι του τουρισμού έχουν την διάθεση  να προσφέρουν καλά πακέτα τιμών στους τουρίστες που θα θελήσουν να έρθουν στο Βόρειο Αιγαίο συνάμα η Περιφέρεια με μπροστάρη τον Κώστα Μουτζούρη δίνει την ώθηση για απογείωση.

Η προσπάθεια αυτή ενισχύθηκε το τριήμερο που μας πέρασε όπου η ομάδα με πρωτομάστορα τον Περιφερειάρχη  πρόβαλε τις ομορφιές των νησιών του Β. Αιγαίου σε Μακεδονία και Θράκη φέρνοντας στις βαλίτσες της θετικά μηνύματα από τους Βορειοελλαδίτες. O Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε τη διαφορά για την προβολή των ακριτικών νησιών με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ  ΤΗΝ  ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ:

ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΜΕΡΟΥΣΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Please follow and like us:
fb-share-icon