Εργαζόμενοι ΒΙΑΛ: 4 χρόνια στις επάλξεις -διασταυρώσατε τις πηγές σας

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου αναφορικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης την 14-09-2021 επιθυμούν να διευκρινίσουν τα ακόλουθα:
1. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ανυπόγραφο και ανυπόστατο, περιγράφει μεροληπτικώς και ανακριβώς τεκταινόμενα ενδοϋπηρεσιακά χωρίς να μας εκπροσωπεί εν συνόλω.
2. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι έχουν επίσημη φωνή και εκφράζονται δημοσίως όποτε και όπως το κρίνουν εκείνοι, όπως άλλωστε έχουν αποδείξει και στο παρελθόν. Ομοίως ισχύει και για τους τρόπους δράσης και διεκδίκησής τους. Οι καθ’ οιοδήποτε τρόπο και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση καπήλευση του συνόλου μας και των ονομάτων μας επικαλούμενη ανυπόγραφα και «αξιόπιστες πηγές» μας βρίσκει όχι απλά αντίθετους αλλά και επιφυλασσόμενους για κάθε νόμιμο μας δικαίωμα.
3. Σχετικά με την αναφορά του ονόματος του κ. Διοικητή Κ.Υ.Τ. Χίου επιθυμούμε να δηλώσουμε την πλήρη ανακρίβεια των αναγραφόμενων στο δημοσίευμα και με μεγάλη μας θλίψη μόνο σε προβοκάτσια μπορούμε να το αποδώσουμε. Αντιθέτως, ο κ. Διοικητής λειτούργησε από την πρώτη μέρα και έως σήμερα μόνο προς συμφέρον όλων των εργαζομένων του ανεξαρτήτως προελεύσεως και μορφής εργασίας.
4. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Κ.Υ.Τ. Χίου παραμένουμε στις επάλξεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού τα τελευταία 4 έτη συνεχόμενα προσφέροντας υπέρ του δέοντος και των καθηκόντων μας και συμβάλλοντας ενεργά στην αποσυμφόρηση των νησιών και στην προγενέστερη αντιμετώπιση των ροών όλα αυτά τα έτη αλλά και όποια μελλοντική πρόκληση διεκδικώντας ενεργά την αξιοποίηση της εμπειρίας μας και των αγώνων μας.
5. Παρακαλούμε θερμώς οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης τοπικά ή περιφερειακά επιθυμεί να ανακοινώνει πράγματα χρησιμοποιώντας τα ονόματά μας να μπαίνει στον ελάχιστο κόπο να διασταυρώνει τις «αξιόπιστες» πηγές του. Όπως δηλώσαμε έχουμε και φωνή και διεκδικήσεις αλλά να μας επιτρέψετε να έχουμε και επίσημο τρόπο έκφρασης τους.
-Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι (ΣΟΧ2/2017) του Κ.Υ.Τ. ΧίουPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: