Συγκλονιστικό βίντεο: Δεν θα σε αφήσω ποτέ! 13 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από «αγάπη»

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για την κακοποίηση των γυναικών. Πρωταγωνιστές του «Μη με αφήσεις ποτέ» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος.

Τι συμβαίνει όταν έναν άνδρας αγαπά μια γυναίκα σε παθολογικό βαθμό; Την αγαπά και δεν θέλει να την αφήσει μόνη; Δεν θέλει να την αφήσει να ανασάνει χωρίς να είναι δίπλα της; Πώς ένας έρωτας μπορεί να μετατραπεί σε κακοποιητική συμπεριφορά; Ποια τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις;

Όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά προσπαθεί να προσεγγίσει το νέο video που δημιουργήθηκε από γνωστή εταιρεία σοκολάτας σε συνεργασία με το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών Διοτίμα. Ως τώρα η γνωστή εταιρεία μας είχε χαρίσει ταινίες και video για το τι είναι αγάπη. Αυτό όμως που βλέπουμε στη συγκεκριμένη ιστορία είναι κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι αγάπη!

Το συγκλονιστικό video για την κακοποίηση των γυναικών κυκλοφόρησε μόλις χθες και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει τον κόσμο.

«Μέχρι σήμερα, 2021, 13 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και πολλές κακοποιήθηκαν από εκείνους που υποτίθεται ότι της «αγαπούσαν». Αυτό δεν είναι αγάπη. Μάθε πώς να αναγνωρίζεις τα σημάδια της ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μια σχέση. 25 Νοεμβρίου: παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου κι εμείς είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει το βίντεο σε όσες γυναίκες βιώνουν κακοποιητική συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο για την κακοποίηση των γυναικών:

 Please follow and like us:
fb-share-icon