ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη για το Γυμνάσιο με Λυκ. Τάξεις Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρος». Το Σάββατο 28 Μαΐου από τις 10 ως τις 11 το πρωί θα προβληθεί από το Κανάλι της Βουλής η ταινία «Το γυάλινο γράμμα», την οποία δημιούργησαν, το 2018, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο αφιερώματος της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης στο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου «Cineμάθεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Τομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, με τη φροντίδα της κ. Στέλλας Τσιροπινά.

Μια από τις 6 ταινίες οι οποίες θα προβληθούν το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022 είναι «Το γυάλινο γράμμα» που δημιουργήθηκε από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Βολισσού, το σχολικό έτος 2017-2018.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας είχαν αναλάβει οι μαθήτριες Χαρά Βατράνη, Παρασκευή Μαλλά και Ράνια Μπρέγκαϊ.
Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Αμάλαντη και Δημήτρης Τσαγρής
Συμμετέχουν: Χαρά Βατράνη, Λεωνίδας Ζαφειρόπουλος, Παρασκευή Μαλλά, Βασίλης Μάρκο, Μαρκέλλα Μαύρου, Ράνια Μπρέγκαϊ, Χρήστος Μπρέγκαϊ, Πάρης Παπαπαρασκευάς, Ρέι Σουλάι, Μαρκέλλα Τζίκα και Μπάμπης Τζίκας.
Αφηγητής: Πέτρος Συρρής
Υπεύθυνοι Καθηγητές: Ζωή Βουτσικίδου, Ματίνα Γκιπατίδου, Μαρία Καϊμάκη και Πάρης Παπαπαρασκευάς.

Η ταινία το 2018 είχε λάβει βραβείο φωτογραφίας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας, το γεγονός ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του ΥΠΑΙΘ μέσα από εκατοντάδες ταινίες που υποβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια από όλα τα σχολεία του Αιγαίου να επιλέξει την ταινία του Γυμνασίου Βολισσού, ως μία από τις ελάχιστες (12 συνολικά) που θα προβληθούν από το Κανάλι της Βουλής.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες για την καταπληκτική δουλειά τους.

Αξίζει εκείνο το πρωινό να συντονιστούμε όλοι στο Κανάλι της Βουλής.

(Στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται βλέπουμε σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας.)Please follow and like us:
fb-share-icon