ΧΙΟΣ: Φιλανθρωπικός αγώνας βόλεϊ

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΗ Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Χίου σας προσκαλεί την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 και  ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου, στους φιλικούς αγώνες volley που θα διεξαχθούν μεταξύ των ομάδων Μικτής Γυναικών Χίου Α & Β και Μικτής Νεανίδων – Κορασίδων Χίου Α & Β.

Τα έσοδα από την είσοδο, η οποία θα είναι με εθελοντική συνεισφορά, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε παιδιού στη γνώση, τη μόρφωση, τον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, SUNRISE TOURS και FAIRPLAY για την στήριξή τους, καθώς και τις ομάδες της Τ.Ε Χίου, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους διαιτητές για την συνεργασία.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς για την δημοσίευση της πρόσκλησης μας και την δυνατότητα που μας δίνετε να επικοινωνήσουμε με το φίλαθλο κοινό της Χίου από το οποίο περιμένουμε να στηρίξει την δράση μας. 

Ο Πρόεδρος της Τ.Ε Πετοσφαίρισης Χίου

       Γεώργιος Ισιδώρου Αμέντας

                6932606058

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon