Ας γίνουμε λοιπόν Πειρατές
Ας γίνουμε λοιπόν Πειρατές και ας ταξιδέψουμε με το καράβι μας σε νησιά μαγικά και παράξενα ψάχνοντας να βρούμε τον χαμένο θησαυρό! Η Ομάδα του Αερικού φτάνει στη Χίο και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού στον Κήπο της Χίου! Φορέστε τα πειρατικά σας ρούχα ή αξεσουάρ, πάρτε αυτοσχέδια τηλεσκόπια και ελάτε μαζί μας για να παίξουμε! Η δράση αφορά παιδιά 4-10 ετών και έναν συνοδό (ή και παραπάνω!).
Στη συντροφιά μας θα έχουμε ψάρια, γοργόνες, καρχαρίες και φάλαινες, θα συναντήσουμε μαγικά μα και διάφορους κινδύνους. Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα παίξουμε! Θα καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το θησαυρό;;;

Όλα τα παιδιά θα λάβουν τον πειρατικό τους χάρτη και θα συμμετέχουν σε μια κατασκευή στο τέλος του παιχνιδιού. Εάν έχουμε χρόνο ίσως προλάβουμε να κάνουμε face painting σε όσα παιδιά το επιθυμούν 🙂 Ραντεβού στην είσοδο του Κήπου από Πλατεία Βουνακίου!
Η Ομάδα του Αερικού έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες αποστάσεις για να είμαστε ξέγνοιαστοι και να περάσουμε όμορφα παραμένοντας ασφαλείς!
Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες λόγω του COVID19 και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η κράτηση θέσεων! Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά!
Συντονισμός δράσης: Ευφροσύνη Πάτρα (Μουσικοπαιδαγωγός/Μουσικοθεραπεύτρια) – Ελένη Ντούλη (Μουσικός)

?Ημερομηνία: Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 Ώρα: 19.00 – 21.00
?Φοράμε τις μάσκες μας – Φοράμε άνετα ρούχα – Φέρνουμε μαζί νερό και κολατσιό εάν θέλουμε! – Φέρνουμε αντικουνουπικά και αντισηπτικά! Ενημερώνουμε για τυχόν αλλεργίες!!!
❗❗❗ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Απαιτείται η παρουσία ενός συνοδού!!!❗❗❗

❗❗❗ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥ

Ν ΑΠΟ ΤΟΝ COVID19 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ!!!!❗❗❗
?Κόστος Συμμετοχής: 7 ευρώ/παιδί
?Πληροφορίες/Κρατήσεις θέσεων:
2110123454 – 6974998452 – omada.aeriko@gmail.com

Σημείο συνάντησης στην είσοδο του Δημοτικού Κήπου Χίου από πλατεία Βουνακίου

 

Please follow and like us:
fb-share-icon