Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Βρουλή για έναρξη σχολικής χρονιάς

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Βρουλή

για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2022-2023, εύχομαι ολόψυχα σε όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, σε μαθητές,μαθήτριες, δασκάλους και καθηγητές, αλλά και σεεργαζόμενες και εργαζόμενους στις σχολικές μας μονάδες, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.

Το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς αποτελεί μιαελπιδοφόρα αρχή, αλλά απαιτεί κόπους και θυσίες, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι και τα όνειρα των παιδιών μας και ένα καλύτερο αύριο στην κοινωνία μας. Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, στο συναρπαστικό δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης,ας εφοδιαστεί η νέα γενιά με επιμονή και δύναμη ώστε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, να διεκδικήσει όλα όσα της αξίζουν, να διαμορφώσει υψηλά ιδανικά και εν τέλει να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειάς μας, η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και λειτουργικού σχολικού περιβάλλοντος, που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών τους. Θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της παιδείας.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon