Απάντηση Π. Βρουλή: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο καθαρισμός των δρόμων

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Σχετικά με την ανάρτηση και τα παράπονα που εκφράζει ο Πρόεδρος της Παρπαριάς κ. Νάσος Βατράνης για τον καθαρισμό των δρόμων ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής δηλώνει:

Ξεκίνησαν οι συμβάσεις για τους καθαρισμούς των δρόμων στα τέλη Ιουνίου 2022. Με εντατικούς ρυθμούς οι δύο εργολαβίες καθώς και ένα συνεργείο της Διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφερειακής ενότητας Χίου προσπαθούν να καλύψουν το σύνολο του Επαρχιακού και Εθνικού δικτύου. Προβαίνουν σε καθαρισμό της παρόδιας βλάστησης, κοπής κλαδιών που εμποδίζουν τη διέλευση και άρση μικρών καταπτώσεων. Ήδη σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν καθαριστεί οι οδικοί άξονες και οι περιοχές  Βολισσός – Αγία Μαρκέλλα , Καρδάμυλα – Καμπιά, Καρυές -Αυγώνυμα, Αρμόλια, Πυτιός, Κοινή, Καλαμωτή, Καρφά, Θυμιανά, Νεοχώρι καθώς και  οι νησίδες στην πόλη της Χίου στον Βροντάδο στο Πυργί και τις επόμενες μέρες στα Νένητα και έπεται συνέχεια στις υπόλοιπες περιοχές.

Στόχος είναι μέχρι το τέλος καλοκαιριού να ολοκληρωθεί το έργο σε όλο το οδικό δίκτυο της Χίου. Επομένως πολύ σύντομα θα γίνουν και οι εργασίες σε Τρύπες και Παρπαριά.Please follow and like us:
fb-share-icon