Νέα με… παρέα στο Χιώτικο πλεκτοχωριό!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Τα Σαββατοκύριακα θέλουν νέα με… παρέα! Η Αλεξάνδρα Καϋμένου και οι συνεργάτες της, μας λένε καλημέρα και «Με νέα ματιά», παρατηρούν και σχολιάζουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά.

Με ζωντανή-διαδραστική επικοινωνία με τους τηλεθεατές, με τα νέα από τον θαυμαστό κόσμο των social media, τα περίεργα και τα παράξενα, αλλά και το περιβάλλον, την τεχνολογία, την επιστήμη, με τους ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά με τις πράξεις τους. Με προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον κόσμο, με συζητήσεις για την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την υγεία.

Και όχι μόνο, καθώς κάθε Σαββατοκύριακο ταξιδεύουν παντού στην Ελλάδα, και μας συστήνουν ανθρώπους, τόπους, προϊόντα, γεύσεις… και προτείνουν κοντινές, αλλά και μακρινές αποδράσεις!
Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου βρέθηκαν στα Θυμιανά όπου μετέφεραν την μαγεία του πλεκτοχωριού του ΜΕΟΘ σε όλη την Ελλάδα. Στην κεντρική πλατεία των Θυμιανών έκλεψε τις εντυπώσεις το μεγάλο χειροποίητο πλεκτό χριστουγεννιάτικο δέντρο που χρειάστηκε 7 κιλά μαλλί και πολύ μεράκι:Please follow and like us:
fb-share-icon