Για αύριο η γενική αργία ΔΕΝ αφορά την Χίο
Για αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου η γενική αργία ΔΕΝ αφορά την Χίο. Η γενική αργία αφορά την Περιφέρεια Αττικής, τους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, τις Σποράδες και την Κρήτη που συνεχίζουν να πλήγονται από την κακοκαιρία.
Πιο συγκεκριμένα:
Στις 20:15 έγινε επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας Χρήστο Στυλιανίδη για τις λεπτομέρειες της Γενικής Αργίας.
δεν θα λειτουργήσει καμία Βαθμίδα Εκπαίδευσης στις περιοχές: περιφέρεια Αττικής, Εύβοια, Βοιωτία, Κυκλάδες, Κρήτη και Σποράδες κηρύσσονται σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων.