Στη Χίο ο Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στη Χίο βρέθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Μιχάλης Δήσιος. Για την επίσκεψη του μας αναφέρει:

Στα πλαίσια της πρόσκλησης για την παρουσίαση των γυρισμάτων της παραγωγής της κας Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» σε Χίο και Μυτιλήνη, πραγματοποίησα τριήμερη επίσκεψη εργασίας στη Χίο από 05.06.2021 έως και 07.06.2021. Το Σάββατο, 05/06, στα πλαίσια της πρώτης συνάντησης, είχα κατ’ ιδίαν επαφή με αρκετούς από τους πολιτιστικούς φορείς του νησιού, ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού, ξεχωριστούς και εξαίρετους στο έργο τους, οι οποίοι με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (κάτι το οποίο εκτιμήθηκε από όλους, καθώς γίνεται για πρώτη φορά πρόσκληση από εκπρόσωπο της Περιφέρειας στον Πολιτισμό, ο οποίος πηγάζει από την Τέχνη!) και άκουσα με ενδιαφέρον τις δράσεις και τις ανάγκες κάθε δραστήριου πραγματικά συλλόγου!! Το ίδιο απόγευμα, μέσα σε ένα επιβλητικό και συνάμα ήρεμο μεσογειακό περιβάλλον, παρουσία δημοσιογράφων και ανθρώπων του Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε στο «Μπούρτζι» η παρουσίαση της κας Ντενίση, η οποία μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη Χίο και την παραγωγή που ξεκινάει και ειλικρινά μάς συνεπήρε με την θέρμη και το λόγο της!!

Με την ίδια θέρμη μίλησε και η σύζυγος του Περιφερειάρχου, κα Δήμητρα Μουτζούρη, καλωσορίζοντας την ιδιαίτερη αυτή φυσιογνωμία της Τέχνης και πρέσβειρα της Ελλάδος στο παγκόσμιο προσκήνιο! Την Κυριακή, 06/06, είχα την τιμή να προσκληθώ από τον πρωτοψάλτη του καθεδρικού ναού Αγίου Γεωργίου Βροντάδου στις πανηγυρικές λατρευτικές εκδηλώσεις του Αγίου Γεωργίου στο Φλώρι και να ψάλλουμε από κοινού με ιδιαίτερη λαμπρότητα! Τόν ευχαριστώ από καρδιάς για την αβραμιαία φιλοξενεία του! Τη Δευτέρα, 07/06, συνεχίστηκε το δεύτερο κύμα συναντήσεων με ανθρώπους και φορείς της Τέχνης και του Πολιτισμού, με την ίδια επιτυχία! Η ικανοποίηση και η συγκίνησή μου μεγάλη, ανταμώνοντας με ανθρώπους που μάς συνδέουν στενότατοι δεσμοί φιλίας και να γνωρίσω ακόμη περισσότερους αξιόλογους του είδους! Τούς ευχαριστώ για την αποδοχή στην πρόσκλησή μου και εύχομαι σε επόμενες καλύτερες συναντήσεις, δίνοντας την υπόσχεση, να επικαιροποιηθούν οι σχέσεις και οι ιδέες μας για το κοινόν όφελος!! Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη, κο Κωνσταντίνο Μουτζούρη για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ.  Π. Μπουγδάνο,  τον Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Νίκο Νύκτα, καθώς και τους ειδικούς συμβούλους, την κα Αγγελική Τόπακα και τον κ. Π.  Μανωλάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους!Please follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: