Χίος…Ότι και να πούμε θα είναι λίγο-Κατενθουσιασμένοι αναχώρησαν από τη Χίο οι Κύπριοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Απόλυτα επιτυχημένη η Χιώτικη φιλοξενία που διοργάνωσε το τμήμα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας  Χίου στους Κύπριους επισκέπτες που ήρθαν στη Χίο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το γκρουπ των 18 Κυπρίων αποτελούμενο από δημοσιογράφους, bloggers, experts των social media που φιλοξενήθηκε στη Χίο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο. Ο ταξιδιωτικός σύμβουλος και διευθυντής του Pluton Travel Λάρνακας, Αντώνης Αντωνίου δήλωσε ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Χίου, την φιλοξενία και την απλότητα των Χιωτών και προανήγγειλε την τουριστική ανάδειξη του νησιού μας στην Κύπρο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Νίκος Νύκτας και οι συνεργάτες του έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να γνωρίσουν οι Κύπριοι επισκέπτες τη Χιώτικη φιλοξενία και τις ομορφιές της όσο γίνεται καλύτερα στις δύο και κάτι μέρες που έμειναν στο νησί.

Ακολουθούν δηλώσεις των Κυπριών κατά την αναχώρηση τους καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Νίκου Νύκτα:

 

Η Κύπρια expert των social media Eva Pourkou 

κατά την αναχώρηση της  αναφέρει:

Χίος… Ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Η αποστολή είχε και έχει ως απώτερο σκοπό την προώθηση της Χίου στο δικό μας νησί, στην Κύπρο μας. Δύο νησιά που όπως νιώσαμε έχουμε πολλά κοινά. Ο κόσμος, η φιλοξενία, οι πανέμορφες παραλίες, οι γεύσεις, ο πολιτισμός, η διασκέδαση… Όλα τα έχει αυτό το νησί. Ευχαριστούμε την περιφέρεια Χίου και συγκεκριμένα την ομάδα του κ. Νίκου Νύκτα όπου πλέον είναι οικογένεια για εμάς. #ChiosIslanders

 Please follow and like us:
fb-share-icon