[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]
[masterslider id=”28″]
Με αφορμή τα γυρίσματα στην Μυτιλήνη η παραγωγή της ταινίας “Tanweer Productions”
προσκάλεσε 25 δημοσιογράφους από Πανελλήνια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με σκοπό
μέσα από ρεπορτάζ που πραγματοποίησαν και μετέδωσαν να αναδείξουν την φυσική
ομορφιά, τα τοπικά προϊόντα και την πολιτισμική – πολιτιστική ιστορία της Λέσβου. Η
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρέθεσε δείπνο τιμώντας τους δημοσιογράφους στο οποίο
επίσημη προσκεκλημένη αλλά και chef την συγκεκριμένη βραδιά ήταν η Masterchef και
συντοπίτισσα μας, Μαργαρίτα Νικολαίδη. Τα υλικά των πιάτων που σερβιρίστηκαν ήταν
όλα από τοπικά προϊόντα των νήσων του Βορείου Αιγαίου καθώς επίσης και τα κρασιά
που συνόδευσαν τα πιάτα. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν οι δημοσιογράφοι να
γνωρίσουν την ποικιλία, την ποιότητα αλλά και την αξία των τοπικών μας προϊόντων.
Ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης θέλοντας να τιμήσει και τη Χίο επέλεξε αντιπροσωπευτικά Χιώτικα προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα το μενού περιλάμβανε γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο από τον Άγιο Γιώργη Συκούση, Χιώτικο λικέρ μαστίχας από την ποτοποιεία Τέττερη και τα Χιώτικα κρασιά Κτήμα Κεφάλα και Αριούσιος που ενθουσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς. Για ακόμα μία φορά ο Περιφερειάρχης τιμάει με την κίνηση του αυτή τη Χίο.
Επίσης εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ευγενική χορηγία:
-Στον Νίκο Κύλλη από τον Άγιο Γιώργη Συκούση για το γλυκό τριαντάφυλλο
-Στην ποτοποιεία Τέττερη για τα λικέρ
-Στο ΚΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑ για τα κρασιά
-Στον Αριούσιο για τα κρασιά
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]