ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧIΟ;

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
ΘΑ ΕΙΣAΓΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧIΟ;

Ξεκινούν τα μεγάλα έργα στην Χίο.   Eνδεικτικά αναφέρουμε τα έργα στο αεροδρόμια που ξεκινάει με την μετατόπιση του δρόμου και πολλά άλλα στην ευρύτερη περιοχή της Χίου.   Για όλα αυτά τα έργα θα απαιτηθούν εκατομμύρια κυβικά λατατομικών προϊόντων. Αυτά θα πρέπει να προμηθευτούν από το μοναδικό λατομείο που υπαρχή στο νησί στα νότιοχωρα.

Γίνεται αντιληπτό πόσο θα επιβαρύνει την  κυκλοφορία στον δρόμο Χίου Μεστών με 100 και πλέον φορτηγά αυτοκίνητα βαρέου τύπου για μεγάλο χρονικό διάστημα ημερησίως με ότι αυτό μπορεί να συμπεράνει κάποιος. Ταυτόχρονα για όποιες άλλες δουλειές απαιτηθούν αδρανή υλικά για δημόσια ή ιδιωτικά έργα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βροντάδου και πέραν αυτού η αξία της μεταφοράς είναι ισάξια με την αξία των μεταφερομένων αδρανών υλικών.

Αυτά είναι ανησυχίες εργολάβων δημοσίων και ιδιωτικών έργων που μέσα στις επιχειρηματικές σκέψεις τους είναι να εισάγουν αδρανή υλικά από αλλά νησιά με πλωτά μέσα. Ήδη έχει γίνει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό.

Γίνετε κατανοητό από τον καθένα ότι πλέον σήμερα από ποτέ είναι ανάγκη να δημιουργηθούν λατομεία στην Χίο. Σε δύο ή τρεις διαφορετικές περιοχές της Χίου για να αποφευχθεί τόσο η εισαγωγή αδρανών υλικών από αλλού η να αυξηθεί το κόστος μεταφοράς των υλικών Θα πρέπει λοιπόν όσοι έχουν την ευθύνη του τόπου να προσπαθήσουν για το καλό του τόπου

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΡΩΔΕΣ ΝΗΣΙPlease follow and like us:
fb-share-icon
Αρέσει σε %d bloggers: