Στην αφετηρία ο 9ος ημιμαραθώνιος Χίου με 400+ αθλητές (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
Στην αφετηρία ο 9ος ημιμαραθώνιος Χίου

Ένα αθλητικό δρομικό γεγονός που σίγουρα έλειψε πολύ από τους φίλους του δρομείς είναι ο Ημιμαραθώνιος Χίου! Φέτος, όμως, με αισιοδοξία και όλα τα απαραίτητα μέτρα οι διοργανωτές μας καλούν στην εκκίνηση του 9ου θεσμού, την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021.

Το καθιερωμένο ετήσιο δρομικό ραντεβού στο νησί της μαστίχας, στον παραδοσιακό οικισμό του Κάμπου Χίου, επανέρχεται φέτος δυναμικά, μετά από μια χρονιά απουσίας του λόγω της πανδημίας. Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου “Chiosrunning” που διοργάνωνει για 9η φορά τον ημιμαραθώνιο δρόμο και τους αγώνες 10,5 χλμ. και 5 χλμ., έχει ορίσει ένα ασφαλές όριο εγγραφών λόγω covid-19 για τους αγώνες:

Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου & Δυναμικό Βάδισμα 10,5km, Aγώνας Δρόμου & Δυναμικό Βάδισμα 5km: 200 εγγραφές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που έχει θεσπίσει η Ελληνική κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ λόγω covid-19. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων είναι το κτίριο του Δημαρχείου Θυμιανών, την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στις 8:00 το πρωί. Η διαδρομή περνά μέσα από τους παραδοσιακούς οικισμούς Θυμιανά – Φραγκοβούνι – Θυμιανά, με τους αθλητές του ημιμαραθωνίου να τερματίζουν μπροστά στο Δημαρχείο μετά από δύο γύρους των 10.500μ. (αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τους αγώνες εδώ).

Τετρακόσια άτομα κάθε φύλου και ηλικίας έχουν δηλώσει συμμετοχή για όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν ο Πρόεδρος του chiosrunning κ. Χριστόφορος Μερούσης και κα Χρυσούλα Νεαμονίτη, σε συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.Please follow and like us:
fb-share-icon