Χίος Μπροστά: Αλλάζουμε τον δήμο, αλλάζουμε την Χίο

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

  

Στο πλευρό των μαστιχοπαραγωγών ο συνδυασμός Χίος Μπροστά. Τρανή απόδειξη η δέσμευση του καθώς προτείνει ως επόμενη δημοτική αρχή να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματα τους που αφορούν στο νησί και τους ανθρώπους του και σε σχετική ανακοίνωση του προτείνει στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο να  ζητήσουμε να προσυπογράψουν όλοι τις θέσεις της ΕΜΧ και το ψήφισμα και να αποσταλεί στα αρμόδια υπουργεία

Η παράταξη μας ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, προσυπογράφει τις θέσεις και την δημόσια επιστολή της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών για την άρση του άδικου σχεδιασμού των σχεδίων βελτίωσης που πρακτικά αποκλείει τους μαστιχοπαραγωγούς.
Ως ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ έχουμε προτείνει και θα υλοποιήσουμε ως επόμενη δημοτική αρχή τη συστηματική διαβούλευση μεταξύ των παραγωγικών, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων του νησιού προκειμένου από κοινού να θέτουμε και να υλοποιούμε δράσεις, αλλά και για να υπερασπιζόμαστε δίκαια αιτήματα τους που αφορούν στο νησί και τους ανθρώπους του.
Στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα ζητήσουμε να προσυπογράψουν όλοι τις θέσεις της ΕΜΧ και το ψήφισμα να αποσταλεί στα αρμόδια υπουργεία.
Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.
Αλλάζουμε τον δήμο, αλλάζουμε την Χίο.
ΧΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γιάννης Καραβασίλης

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon