Μια Χιώτισσα στην μάχη για τον Πειραιά

Στην μάχη για τον Δήμο Πειραιά με τον Νίκο Μπελαβίλα ρίχνεται η Κοινούσαινα Αναστασία Χονδράκη:
Ζω και εργάζομαι στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, από το 1983 με την οικογένειά μου. Η θάλασσα, το λιμάνι και ο κόσμος του Πειραιά μας συνεπήραν, και χωρίς δισταγμό… μετακομίσαμε. Να’μαστε λοιπόν εδώ μια ζωή ολόκληρη, 36 συναπτά έτη.
Χιώτισσα στην καταγωγή, έχοντας τη νοοτροπία ότι η δουλειά κάνει καλό στην… υγεία και ότι προκοπή σημαίνει οργάνωση, αφοσίωση και πίστη ότι θα τα καταφέρεις, ό,τι και να γίνει, έχω ενισχύσει την εκ γενετής αισιοδοξία μου ότι ο άνθρωπος όλα μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να το προσπαθεί μέχρι να το… πετύχει!
Έτσι, λοιπόν, μαθημένη μέσα από επιτυχίες και αποτυχίες έχω, πάντα με την υποστήριξη του επί 35τία συζύγου μου και ενίοτε και του υιού μας Ανδρέα, καλλιεργήσει την πεποίθηση ότι και τώρα, σ’ αυτή τη μάχη για το καλό του Πειραιά θα κερδίσουμε: για την πόλη μας, για τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, για τον κλάδο των ξένων γλωσσών, για τη μικρομεσαία επιχείρηση, για την αγορά της πόλης, για τα παιδιά μας και τα παιδιά σας, για το μέλλον όλων μας!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • BUSINESS STUDIES ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ – FARNBOROUGH COLLEGE OF TECHNOLOGY
  • ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ E-LEARNING
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  • ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SYNCHRONO (ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ) ΑΠO ΤΟ 1985 ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΒΡΥΩΝΗ) – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
  • ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!
Ως μέλος της ομάδας των υπέροχων συνυποψηφίων μου του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ για όλους – Νίκος Μπελαβίλας», αγωνιζόμαστε για έναν Πειραιά αστικό, ναυτικό, πράσινο, τουριστικό, ιστορικό, αθλητικό. Έναν Πειραιά όμορφο στον επισκέπτη, δημιουργικό και φιλικό για τους εργαζόμενούς του, φιλόξενο και δυναμικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενωτικό, ανταποδοτικό και ασφαλή για όλους τους κατοίκους του.

 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *