Σημαντική δράση πρόληψης υγείας σε Χίο & Οινούσσες

Σημαντική δράση πρόληψης υγείας διοργάνωσε  την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα 18.30) στην πόλη της Χίου, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου και τον Ιατρικό Σύλλογο.

Συγκεκριμένα, στο κατάμεστο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Παθήσεων.

Ομιλητές ήταν  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής  Εταιρείας, Καθηγητής κ. Ιωάννης Γουδέβενος, ο τ. πρόεδρος της ΕΚΕ, Καθηγητής κ. Κώστας Τσιούφης, το μέλος του Δ.Σ. και

Διευθυντής Καρδιολογίας κ. Χαράλαμπος Γράσσος , ο Διευθυντής Καρδιολογίας κ. Στυλιανός Χαντανής και ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λ. Ραλλίδης.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, Καρδιολόγοι, μέλη της ΕΚΕ, επισκέφθηκαν  το νησί των Οινουσσών και πραγματοποίησαν σύντομες ομιλίες ενημέρωσης στον Σύλλογο Φίλων Οινουσσών, στις 11.00π.μ., για τα καρδιαγγειακά νοσήματα (με ομιλητές τους  κ. Ι. Γουδέβενος, Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος ΕΚΕ και ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΕ κ. Ι. Κανακάκης). Κατόπιν πραγματοποιήσαν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο σε κατοίκους του νησιού.

Το ιατρικό κλιμάκιο που συνέδραμε  είναι:

Ιωάννης Γουδέβενος, Καθηγητής Καρδιολογίας, Πρόεδρος ΕΚΕ.

Ιωάννης Κανακάκης, Διευθυντής Καρδιολογίας, Θεραπευτική

Κλινική, ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Χριστίνα Χρυσοχόου. Διευθύντρια Καρδιολογικής Κλινικής ΕΣΥ,

ΓΝΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.

Αθανάσιος Καρτάλης, Καρδιολόγος Επιμελητής Α’ της

Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν. Χίου «Σκυλίτσειο»,

Στέλιος Βεϊογλάνης , Ιδιώτης Καρδιολόγος.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon