Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές…

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές
σχεδιασμός και υποστήριξη ιστοσελίδων kawebsites.grΗ τραγωδία στα Τέμπη δεν είναι δυστύχημα είναι έγκλημα. Οι ευθύνες είναι πρωτίστως και διαχρονικά πολιτικές. Και είναι η ώρα να αποδοθούν. Ο θρήνος, η οδύνη κι η οργή μας δεν μπορούν να τις καλύψουν. Η σκέψη μας στα αδικοχαμένα παιδιά, στις οικογένειες των θυμάτων και στους τραυματίες.
“Αν αυτοί που δουλειά τους είναι να προλαβαίνουν τέτοιες τραγωδίες, κλαίνε, τότε τι να κάνουν όσοι ψάχνουν στα νεκροτομεία ν’ αναγνωρίσουν τους αγαπημένους ανθρώπους τους, εξαιτίας τους;”
Μην προκαλείτε τη νοημοσύνη, τη θλίψη και την οργή μας περί “ανθρώπινου λάθους”. Δηλαδή αν πάθαινε εγκεφαλικό ο σταθμάρχης, τότε δεν θα έφταιγε κανείς;
Στο εξωτερικό ο Guardian συνδέει την τραγωδία των Τεμπών με την ιδιωτικοποίηση και την υποβάθμιση των σιδηροδρόμων. Αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει την χειρότερη θέση ασφαλείας τρένων στην Ε.Ε στην τελευταία δεκαετία και θίγει τα ζητήματα: υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης και
ελλειπούς συντήρησης.
Εδώ κυβέρνηση, κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, ΜΜΕ τα φορτώνουν όλα στον σταθμάρχη και λένε ότι δεν είναι η ώρα τώρα για απόδοση ευθυνών. (Ε, τότε γιατί τον συλλάβατε;)
Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές…
Χίος 1/3/2023
Βασίλης Μαυρέλος

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebookPlease follow and like us:
fb-share-icon